Přidejte se k nám, hýbejte se a pomozte dětem z dětských domovů

I letos se Profinit spojí s o.p.s. DEJME DĚTEM ŠANCI a vyšle své běhající zástupce do několika závodů seriálu RunCzech.

Už v sobotu 1. dubna se pražské ulice zaplní při Sportisimo 1/2maratonu. Běžce do cíle poženou tisíce fanoušků podél trati, včetně studentů, které jsme v Profinitu podpořili před Vánoci. V neděli 7. května pak ti, kteří přes zimu nezanedbávali přípravu, mají možnost zúčastnit se celosvětově oblíbeného VW maratonu. Pamatujte, že bolest je dočasná, ale hrdost už zůstane navždy! A tým DEJME DĚTEM ŠANCI (DDŠ) na Vás bude hrdě čekat v cíli!

Na 14. a 15. června si pak RunCzech připravil novinku v podobě O2 štafetového závodu. Tento závod na 4x5km v pražské Stromovce je nejenom sportovní a společenskou událostí, ale získává také charitativní rozměr – registrace se prodávají totiž výhradně prostřednictvím neziskových organizací. V ceně je nejen skvělý zážitek, dobrý pocit z pomoci potřebným, ale i piknikový koš s občerstvením pro celý Vás štafetový tým složený z přátel nebo kolegů.

Profinit vyšle prostřednictvím DDŠ v červnu na trať několik svých štafet. Už teď jsme se ale na sezónu vybavili novými běžeckými tričky. Pozorně si prohlédněte předek, protože na trase uvidíte jen naše záda;)

Profinit_trika sm

Přidejte se k nám, zaregistrujte se na některý z běhů RunCzech prostřednictvím DDŠ . Nebo se rovnou staňte dobroběžcem a získejte registraci zdarma! Vaše výzva může vypadat třeba takto: Půlmaraton s úsměvem