Zajímáte se o Big Data? Pak 16. 6. nesmíte chybět na našem workshopu!

O fenoménu Big Data se hodně mluví, ale málokdo si pod tím umí něco konkrétního představit. A my bychom to chtěli změnit! Proto chystáme další praktický worshop, na kterém se budou tentokrát naši specialisté, Mgr. Tomáš Lancinger (Data Science Manager v Komerční bance) a zástupci partnerské společnosti IBM věnovat právě fenoménu Big Data.

V rámci tří krátkých přednášek se rozpovídají nejenom o tom, co to Big Data jsou a jaké praktické dopady i využití mají Big Data uvnitř velkých korporací.

Ale dozvíte se více o nových možnostech v oblasti modelování nad velkými daty. Poslední přednáška se bude věnovat také strategii při výběru vhodné sady technologických řešení a hladké integraci do stávající aplikační a datové architektury.

Chcete si i vy rozšířit obzory a dozvědět se zajímavé informace o Big Data z praxe od uznávaných odborníků?

Tak se dostavte 16. června 2015 od 8:30 na pražský Smíchov do HUBu (Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5-Smíchov), kde se celá tato akce uskuteční.

Dejte nám však prosím předem vědět na adresu marketing@profinit.eu, ať vám můžeme zarezervovat místo. Budeme se na vás těšit!