Profinit získal pro rok 2015 nejvyšší licenci IBM Premier Business Partner

Naše společnost Profinit, dlouholetý obchodní partner společnosti IBM zejména v oblasti řešení pro řízení firemní výkonnosti, Business Intelligence a SW vývoje, si za mnoho let vzájemné spolupráce vybudovala globální pozici v programu IBM PartnerWorld a plní všechna kritéria nutná pro dosažení nejvyšší úrovně Premium.

I v letošním roce se tak může Profinit pyšnit ziskem nejvyššího stupně partnerství, na základě něhož jsme obdrželi certifikaci IBM Premier Business Partner 2015.

RTEmagicC_Osvedceni_IBM_Premier_Business_Partner_2015__2_.pdf

 

Certifikace IBM pro rok 2015 je pro nás přínosem zejména v obchodních aktivitách a současně potvrzením pro nás i naše zákazníky, že naši zaměstnanci jsou špičkoví specialisté, kteří poskytují zákazníkům ten nejlepší servis v oblastech poradenství, optimálního návrhu řešení. Naše úspěšné implementace produktů IBM dokazují, jak umně využíváme předností nástrojů IBM a s citem i rozumem budujeme řešení, které předčí očekávání zákazníků.

Zisk certifikace rovněž potvrzuje, že jsme tým specialistů, kteří se neustále zajímají o trendy ve světě technologií i o business témata a nepřetržitě pracují na rozšíření svých znalostí.