Profinit pomáhá dětem z dětských domovů

Společnost Profinit se jako společensky odpovědná firma snaží každý rok podporovat mnohé charitativní organizace. Jednou z nich je i nadace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., která pomáhá dětem z dětských domovů.

V loňském roce společnost Profinit, s.r.o. podpořila tuto organizaci finanční částkou 222 222 Kč a i letos pomáhala a stále pomáhá získávat finanční prostředky pro dobrou věc. Nadaci nicméně podporujeme i nejenom za pomocí finančních darů.

V loňském roce jsme se účastnili charitativního pečení pro projekt „Pečení pro děti„, kdy jsou pak tyto pochutiny prodávány za symbolickou cenu. Výtěžek byl pak věnován na pomoc dětem z dětských domovů. Naši zaměstnanci se jako dobrovolníci účastnili také akce „Strom splněných přání“, kdy pomáhali s balením vánočních dárků pro děti.

V letošním roce jsme zúčastnili charitativního projektu „Běhám pro děti“. Díky 228 běžcům na startu závodu v barvách DDŠ  činil výtěžek z prodeje registrací 76 750 Kč.

Nechyběli jsme také na 5. benefičním koncertu nadace DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., který se konal 28. 5. v Divadle Palace na Václavském náměstí. A v neposlední řadě jsme nedávno zorganizovali dražbu obrazu během naší zahradní slavnosti, který nakreslili samotní hosté.

Nadaci chceme podobným způsobem podporovat i v budoucnu, jelikož rádi pomáháme těm, kteří naši pomoc teď nejvíce potřebují – tedy dětem z dětských domovů.