O Mantu mají zájem investoři i 8 velkých amerických společností včetně bank z Wall Streetu

Mantě se díky programu CzechAccelerator podařilo v po několikaměsíčním pobytu v San Francisku a Silicon Valley otevřít obchodní zastoupení, které se brzy rozšíří i o další země. Aktuálně je v jednání několik velkých obchodů a zájem o Mantu nadále stoupá. Ve hře jsou také investice.

Mantě se podařilo v Silicon Valley dostat k jednáním ve velkých IT firmách jako jsou Oracle, IBM, Teradata nebo Informatica, což přineslo nové obchodní možnosti. Zájem o Mantu projevilo 8 velkých amerických společností včetně bank z Wall Streetu.

V plánu je také rozjet větší obchody ve Velké Británii a Německu, kde rovněž buduje Manta buduje své obchodní zastoupení. Společně s tím mají do firmy přibýt noví vývojáři.

To však není zdaleka vše. Manta také jedná o možné investici, jak prozradil CEO Manty Tomáš Krátký:

„S investory ze Silicon Valley se bavíme o prvotní seed investici ve výši jednoho milionu dolarů. V dalším kole, což je round A, bychom pak mířili na pět milionů dolarů.“

My za Profinit přejeme Mantě, aby se jí takto skvěle dařilo i nadále. Už teď je totiž z okolního zájmu firem i investorů patrné, že z Manty bude nejspíš další velký byznys.

O Manta Tools

Nástroj Manta Tools, který byl vyčleněn do samostatné firmy z Profinitu, umožňuje rozebrat data včetně kódu a analyzovat, co přesně dělají. Manta Tools umí sledovat toky dat na takové úrovni, kterou nikdo jiný na světě nezvládne.