Tomáš Vichta bude přednášet o Entity frameworku na konferenci MS Fest

Během tohoto víkendu proběhne v Praze jubilejní 10. ročník oblíbené konference MS Fest. Profinit, jako stříbrný partner této akce, samozřejmě nesmí chybět.

Konference trvá 2 dny (začíná v sobotu 28. a končí v neděli 29. 11. 2015) a bude opět nabitá velmi zajímavými přednáškami a řečníky. Celá akce se koná v prostorách Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze (Malostranské náměstí 2/25, Praha).

Na pódiu se v sobotu představí i náš spolupracovník Tomáš Vichta, který bude hovořit o Entity frameworku. Jeho první přednáška s názvem Entity framework: optimalizace a záludnosti začíná v 11:15, v 15:15 na ni pak Tomáš naváže s tématem Entity framework v Enterprise aplikacích. Tomáš je velmi zkušený odborník a tak by vám jeho prezentace určitě neměly uniknout.

Na akci můžete potkat také naši HR managerku Janu Vlčkovou. Pokud se budete chtít dozvědět něco více o aktuálních pracovních nabídkách z Profinitu, tak se za Janou určitě zastavte. Další informace o pracovních pozicích jsou dostupné na našich kariérních stránkách.