Již brzy se bude konat další pracovní snídaně s názvem Chytré denní mikro kampaně

Již za necelých 14 dní, konkrétně ve čtvrtek 3. 12. 2015, se koná se další pracovní snídaně zaměřená na personalizaci a cílené kampaně, na které se naši experti budou zaobírat tím, jak v dnešní době oslovit klienta se správnou nabídkou, ve správný čas a správným komunikačním kanálem.

O kolik efektivnější mohou být takto řízené kampaně? Dělá to ale opravdu vůbec někdo a přinese mi to peníze nebo je to jen marketingová hračka? Co všechno se dá vytěžit z nestrukturovaných dat a jaké bohatství je ukryto v zákaznických hovorech? Jakou roli hraje automatizace, webová analytika, big data a prediktivní modelování? Tohle vše a mnohem více budou rozebírat přední odborníci na tyto oblasti Jiří MachMartin ŽamberskýMilan Schwarz.

Na závěr této akce akce se můžete těšit na velmi zajímavou případovou studii z Airbank. Celou pozvánku obsahující také detailní program celé akce najdete zde.

Jestliže vás témata, který se budeme na této pracovní snídani věnovat, zaujala, prosíme, nezapomeňte se včas zaregistrovat. Registrace je možné učinit do 30. 11. 2015 zasláním emailu na adresu marketing@profinit.eu.