Chytré denní mikro kampaně

O personalizaci a cílených kampaních slyšíme ze všech stran, má ale vůbec smysl a reálný přínos? Přijďte se dozvědět, jak to dopadlo v Airbank.

Čím dál častěji se potkáváme s důležitostí oslovení klienta se správnou nabídkou, ve správný čas a správným komunikačním kanálem. Dělá to ale opravdu vůbec někdo a přinese mi to peníze? Anebo je to jen marketingová hračka? Co všechno se dá vytěžit z nestrukturovaných dat a jaké bohatství je v zákaznických hovorech? Jakou roli hraje automatizace, webová analytika, big data a prediktivní modelování? To vše se vám pokusíme vysvětlit. Na závěr akce se můžete těšit také na case study z Airbank.

Program celé akce:

  • 9:00 – 9:30 – SalesBooster pro online svět – včetně praktické ukázky

Pracujte se zákazníky ještě před tím, než se dostanou do nákupního košíku nebo přejdou k vyplnění online žádosti. Představíme řešení, které umí identifikovat chování konkrétních zákazníků v online prostředí. Této znalosti umíme využít pro marketingové kampaně.

Martin Žamberský (Profinit)

  • 9:30 – 9:50 – Chytrá denní mikro kampaň na prodej úvěrových produktů pro banky

Umělá inteligence a automatizace jako enabler personalizace a cílených kampaních. Jak získat ještě více ze zákaznických dat v bance?

Jiří Mach (Profinit)

  • Přestávka – 20 minut
  • 10:10 – 10:35 – Využití informací ze zákaznických hovorů v marketingu

Analýza hlasu již není pouze sexy technologie. Umožňuje automatizovaně získat řadu informací, které nachází uplatnění v mnoha oblastech firmy. Ukážeme si praktické scénáře využití.

Milan Schwarz (Phonexia)

  • 10:35 – 10:50 – Case study na chytré denní mikro kampaně v Airbank

Jak se nám dařilo vybírat klienty Air Bank, kteří mají aktuální potřebu spotřebitelského úvěru, a cíleně jim komunikovat nabídku financování.

Jiří Mach (Profinit)

Kdy: 3. 12. 2015 od 8:45 do 11:00
Kde: Impact Hub Praha, Drtinova 557/10, 150 00 Praha 5-Smíchov

Rezervace prosím posílejte nejpozději do 30. 11. 2015 na adresu: marketing@profinit.eu

Partneři akce: RTEmagicC_Phonexia.png