11. 2. se koná odborný workshop Digitální marketing pro HR

V HR se stále častěji mluví o tzv. pasivních kandidátech, tedy o možných kvalitních uchazečích, kteří ale sami od sebe neprovedou kroky ke změně zaměstnání. Kolik potenciálních uchazečů si prohlíží vámi nabízené pozice on-line?

A kolik z nich vám nakonec pošle CV nebo alespoň kontaktní údaje? Nové technologie dnes umožňují identifikovat a dále pracovat i s uchazeči, kteří sice projevili zájem a navštívili konkrétní nabídku práce na vašem webu, ale už na sebe nezanechali kontakt. Oslovit je můžete jak pomocí cílené on-line reklamy, tak i prostřednictvím e-mailu nebo telefonu. Přijde vám to až neuvěřitelné? Pak se přijďte podívat na naši pracovní snídani.


Program

9:00 – 9:25 – Jiří Mach – Novinky v digitálním marketingu pro HR Google, Seznam i Facebook za poslední dobu posunuly možnosti cílení na novou úroveň. Ať už se jedná o remarketing, Google Customer Match nebo Facebook Audience Manager, všechny tyto služby vám umožňují vybírat konkrétní uchazeče a cíleně jim zobrazovat bannery s nabídkou práce, která je pro ně relevantní.

9:25 – 9:50 – Martin Žamberský – Jak identifikovat potenciální uchazeče na webu, kteří na sebe nezanechají kontakt Díky našemu řešení Sales Booster umíme identifikovat zákazníky, kteří navštěvují váš web. Zároveň vám ukážeme, jak můžete tyto potenciální uchazeče oslovit, ať už reklamou na internetu nebo pomocí emailu a telefonu.

9:50 – 10:20 Jiří Mach – Case study – Jaké metody jsou efektivnější, jaká na vás mohou čekat úskalí, a především jaké jsou výsledky z praxe?


Kdy: Čtvrtek 11. 2. 2016 9:00 – 10:30 (od 8:30 registrace)

Kde: Profinit, Tychonova 2, Praha 6

Rezervace prosím posílejte do 2. 2. 2016 na adresu: marketing@profinit.eu. Celou pozvánku na akci Digitální marketing pro HR najdete od tímto odkazem.